Skip to main content

Mogelijk heb je de zelfde behoeftes of wensen als een ander. Maar jouw weg naar je doel kan een volledig andere weg zijn dan die van een ander om dat zelfde doel te behalen. Denk aan herstel van vermoeidheid, roofbouw, maag- en darmproblemen, eetprobematiek, gewichtsprobleem, hormonale disbalans en/of structureel slaaptekort. Dat geldt voor iedere aanpak in therapie: Wie heb ik voor me,  welke klachtenscala is er aanwezig, hoe lang en hoe intens, welke medicatie geeft bijwerkingen, welke supplementen passen niet bij je, welke systemen zijn uit balans en welke organen spelen hierin een rol etc..

Je hebt in het leven een fundament nodig om op te staan: zelfvertrouwen, kracht, passie, gezien & gehoord worden,  geliefd worden, er toe doen en een fysiek goed functionerend lichaam zijn onder andere hierin belangijk.

Een fysiek goed functionerend lichaam bereik je onder meer door een bi jou passende voeding:  eetfrequentie, volumes, tijden etc.. En denk ook aan beweging , in-& ontspanning, suppletie en volumes/duur en passies opzoeken kun je per persoon een verschillend advies verwachten. Geen standaard werk, maar personalised en dat ik precies waar ik graag de uitdaging aan ga. Ik verwacht in de toekomst dat we via metingen precies kunnen achterhalen welke voeding goed bij jou past en kan niet wachten tot de wetenschap hier een baan in breekt. We zij al ver met darmmicrobioom en ook het DNA paspoort van je lever geeft praktisch werkbare informatie om een persoonlijk plan te realiseren. Voorlopig moet je het doen met mijn bagage die ik graag met je deel. Ben groot fan van balans herstel en je de controle terug geven waar dat kan!