Skip to main content

Mijn werkstijl is een coachende en informele stijl gericht op samenwerking. Ben pas tevreden als jij inzicht hebt in het ontstaan van jouw klacht en we de allerbeste beste weg naar de oplossing van jouw klacht hebben gevonden om te komen tot blijvend effect. Ik houd van probleemanalyse: wat is oorzaak en wat is gevolg.

De belangrijkste vraag is: ‘Welke route past op dit moment het beste bij jou om te komen tot een beter herstellend vermogen en een goede gezondheid?’

Ik werk vanuit een holistische visie. & ik ben sterk van mening dat reguliere en complementaire zorg hand in hand horen te gaan. Het één is niet beter dan het ander & het één kan niet zonder het ander. Beide graag met inzet van gezond verstand.

Mijn doel is om binnen huisartsenpraktijken reguliere en complementaire behandelingen vaker samen in te zetten. Wordt met beleid aangewerkt. Ik merk dat er in beide ‘werelden’ positieve bewegingen gaande zijn: meer open, omarmend door een goede communicatie en samenwerking en dat is vaak de weg naar een betere oplossing voor jou.