Skip to main content

Integrale geneeskunde: Advisering vanuit Orthomoleculair, Ayurveda, TCM & Natuurvoeding en in opleiding: klinische Psycho-Neuro-Immunologie 2020: jaar 1

 

 

 

 

 

 

Ik ben aangesloten bij beroepsverenigingen: MBOG, CAT Complementair

 

 

 

Ik ben lid van Natuurdiëtisten Nederland /NDN: Kennismaking met de hoofdstromen op het gebied van de complementaire voedingsleer. Daarvan zijn de Chinese en Ayurvedische voedingsleer de oudste onder deze stromingen. De orthomoleculaire voedingsleer en k-PNI vallen onder de nieuwste stromingen.

 

Specialisatie Darmtherapie: opleiding Darmtherapie 18-daagse diploma bij Ortho Linea, waardoor officieel: Geregistreerd Darmtherapeut en actualisatie en upgrade kennis door jaarlijks 6-8 Supervisie Lesdagen van Marijke de Waal Malefijt: Natuurdiëtisten Nederland

 

 

 

 

 

 

 

Ik val als therapeut onder Wkkgz-klachtrecht en tuchtrecht bij de Geschilleninstantie Alternatieve Therapeuten (GAT). GAT is een rijks erkende en volledig onafhankelijke Wkkgz geschillencommissie.  Voor meer informatie over mijn klachtenregeling zie volgende https://gatgeschillen.nl/. Ik werk als therapeut volgens de richtlijnen van de CAT en de GAT-beroepscode.

 

Regulier: Diëtist & Coach

Ik ben aangesloten bij beroepsvereniging Nederlandse Vereniging van Diëtisten/ NVD en sta geregistreerd in het Kwaliteitsregister voor Paramedici.