Skip to main content

Moet niet gekker worden in 2020. Verbouwen, nieuwe praktijk in Bergen op Zoom, mijn moeder verhuizen naar een top stek. Mijn familie is fris en fruitig nog gevrijwaard van Covid; goed DNA & dito immuunsysteem en met gezond verstand gezond leven. Een mooie studie afgerond & weer een gave nieuwe studie begonnen. Ja, opteer na 2 jaar studie natuurlijk ook nog voor die master en mijn praktijk barst weer voor de zoveelste keer letterlijk en figuurlijk uit haar voegen; wachtlijst voor Breda en Bergen op Zoom. Tijd voor mij om te ‘klagen’ dat ik het zo druk heb.   Ha ha, zit niet in mijn aard en bovendien krijg ik dan meteen mijn familie op mijn dak “Annemiek, doe eens wat rustiger aan, zeggen ze tegen beter weten in!’ Rustiger aan lukt natuurlijk niet, dat is de aard van het beestje en mijn volume aan energie is heerlijk! In mijn leven heb ik inmiddels geleerd (eerlijk gezegd wel door vaak te vallen en zuchtend weer eens op te staan; in de categorie ‘Een tikje hardleers’) ook wat te remmen als ik hard genietend door de bocht vlieg.

En om dan meteen maar te melden dat een leuk feest moet nog komen! Mijn praktijk bestaat serieus deze maand 15 jaar! 

Zo tof dat ik 15 jaar met een dikke schaterlach, af en toe wat bloed, zweet en tranen, verbazing, compassie, nieuwsgierigheid naar al wat nieuw & anders is, toffe vakidioten om me heen, vaak en veel goede gesprekken voeren met jong & oud en hiernaast vooral met veel plezier & passie mijn vak mag vormgeven. Ik heb voor mijn werk maar 1 wens: 

‘Dat ik mijn groei en rijping op diverse terreinen mag voortzetten!’ Af en toe eens achterom kijkende en genieten van alles wat al is geweest, waarderen wat er nu is  en vooral met weer een frisse blik voorwaarts gericht & op naar 2021!

Heb 1 advies voor jou: ‘Waardeer wat er nu is en zoek je passie op!’

Carpe Diem met volle overgave & proost met een non-alcoholico (zit in mijn alcoholvrije booster maand!)