Skip to main content

Pure en gezonde voeding is een levenselixer. Je voedt je systeem zodat je optimaal functioneert. Je hebt een berg energie. Je ervaart geen energiedips om 16.00 uur en strandt niet aan het einde van de week op je tandvlees. Binnen een gezonde situatie zorgt voeding dat jouw hele systeem goed van conditie blijft. Voeding heeft vele functies, zoals comfort, troost en beloning. Voeding bindt & verbindt jou met vrienden en familie. Voeding geeft bijzondere gebeurtenissen en tradities vorm zoals geboortes, maar ook rouw, zomerfeesten, vrijdagmiddagborrels, kerstfeest, oud & nieuw en onze familietradities zoals de niet te weerstane appeltaart van mijn moeder. Voeding brengt actief kleuren, geuren en herinneringen tot leven.

Voeding is voor velen een belangrijk onderdeel van ons leven. Ik ben ervan overtuigd dat niet iedereen even goed op een zelfde gezonde voeding functioneert. De uitdaging is om te ontdekken welke voeding goed bij jou past. Ik houd van een pure en gezonde voeding, eet met de seizoenen en zo gevarieerd en wereldwijd geïnspireerd mogelijk. Ben onder andere fan van de Aziatische Keuken & Keuken uit het Midden-Oosten. Ik werk vanuit een pure eetstijl en heb me sinds 2007 gespecialiseerd in Ayurveda waarna o.a. Natuurvoeding, Blue Zone en Orthomoleculaire voeding volgden. Allen geen doel, maar een middel om een ontdekkingstocht in te zetten.

Voor een goede balans in jouw leven is onder andere een doel waarvoor je dagelijks opstaat, passie, beweging, slaap, ontspanning en een schaterlach nodig. Er bestaat hierin geen ideale mix, maar de ontdekkingstocht zal uitwijzen wat voor jou in je huidige levensfase een goede balans betekent. Ik wens je veel plezier tijdens deze ontdekkingstocht en als je hierover wilt brainstormen ben je altijd welkom.