Skip to main content

2023: Patiëntenstop

Op dit moment is er door structurele drukte/ structureel veel aanmeldingen GEEN mogelijkheid om je aan te melden voor een intake. 

Wegens drukte kan ik  jouw vraag  (nieuwe klant) via het contactformulier helaas NIET beantwoorden.

Wanneer er nieuwe mogelijkheden zijn voor het plannen van een intake lees je dat op deze nieuwspagina en de contactpagina.  

Zie voor een goed en effectief  behandeltraject mijn twee zeer kundige collega’s  via hun websites om een indruk te krijgen. Beide dames hebben een kPNI achtergrond / Pruimboom Institute https://pruimboominstitute.com/whats-kpni/  met actuele kPNI kennis en benaderen hun vak met passie vanuit het hart! Beide: prima digitale consultering
Ik wens je een goed behandeltraject toe!

Hartelijk dank voor je begrip!

 

2023 Annemiek blijft investeren in kwaliteit en volgt een 4 jarige vak gerelateerde opleiding: november 2023 4e  jaar aanvang klinische Psycho-Neuro- Immunologie (k-PNI). Gedurende het gehele  jaar zijn er elke maand 3 tot 5 studiedagen waardoor de praktijk niet bereikbaar is. Je hoort dit op de voicemail en/of leest dit in de e-mail met een automatische reply. Ingesproken bericht of e-mail wordt na deze studiedagen beantwoord.

Vanwege een structureel drukke praktijk kan het beantwoorden van jouw e-mail of van jouw ingesproken voicemailbericht langer duren dan normaal: heden 3-5 werkdagen en op woensdag niet bereikbaar voor tel. en  e-mails.

2022 Mooiste compliment deze week: “Annemiek, jij neemt alles in je behandeling mee!”  Er waren namelijk andere ervaringen hierin opgedaan, deelde ze me nadien. Antwoord Annemiek met een lichte blos en verraste ogen: ‘Ik kan ook echt niet anders!’ Toch altijd fijn dat dit wordt gewaardeerd en ook benoemd. Ben me er vaak niet van bewust dat mijn werkwijze zo wordt ervaren door mijn klanten. En ja, dat zegt meteen ook iets over mij.

Vanuit onderzoeken bloed-, urine en ontlastingsonderzoek die zijn uitgevoerd of we laten uitvoeren in overleg en samenwerking met jouw huisarts en/of  opvolgend specialist (meestal met de MDL-arts , Gynaecoloog, Endocrinoloog) en de door mij aanvullende diverse complementaire onderzoeken (Europees gecertificeerd laboratorium: bloed, speeksel, urine en ontlasting & alleen als dat informatie toevoegt)  komen we naast de door jou uitgebreide documentatie, onze intake, deze altijd door mij stevig voorbereid met als reden om meteen diepte in het gesprek aan te brengen, tot een persoonlijk systemisch gelaagd therapievoorstel.

In dit geval: combinaties van een forse disbalans op diverse terreinen o.a.: langdurige roofbouw, hoge gevoeligheid (altijd je kracht & je valkuil) met onvoldoende filtering, in Erasmus Universitair Medisch Centrum gemeten Lever DNA met accenten op de CYP-enzymen; COMT/ UGT 1A1,  Huid disbalans/ eczeem, Bijnierklachten, Disbalans Darmmicrobioom (uitgebreid profiel) en Schildklierprofiel uitgebreid/ Hypothyreoïdie  & in dit geval milde menstruatiecyclus disbalans. Daarnaast viel er op het gebied van ontspanning, aandacht voor slaap, relatie & plezier en natuurvoeding ook een mooie slag te behalen. De belangrijkste vraag in het klachtenscala is: wat is oorzaak en wat is gevolg en waar en hoe vang je aan om een maximaal effect te bereiken waardoor ook we ook andere klachten oplossen.

Vaak zie ik klanten die langdurig uit balans zijn geraakt en diverse therapieën hebben gevolgd, waarbij uiteindelijk niet de totale oplossing werd geboden; maar een puzzelstuk uit het geheel.  Jouw behandelplan bouwen we persoonlijk & gelaagd op: breed & compleet om samen te werken aan progressie. Waarom een puzzelstukje bieden als je ook de complete puzzel systemisch kunt aanvliegen? Ja, dat vraagt ook zeker wat van mij. Mijn motto is ‘Altijd blijven leren!’ Het systemisch werken is juist 1 van de onderdelen vanuit het analytische werk dat mij juist voldoening geeft! Ik gun je namelijk vanuit mijn hart een goede gezondheid toe en werk graag met plezier naar een mooi resultaat toe!

 

Het compliment kwam binnen. Thanks!