Skip to main content

JAAAAAAAAAAAA,………….. Natuurlijk ga ik mee!!!

Kan eerlijk gezegd goed alleen zijn en heb eerlijk gezegd weinig nodig om echt blij van te worden. Hoef echt niet elk weekend de hort op, want hebben een fijn huis en houd namelijk ook van werken. Ja, I know….die uren van mij zijn soms wat idioot en ben ook nog een een tikje hardleers  (!) op dat terrein…..  en houd ook nog van studeren; heel blij met mijn studie kPNI . Kost me een bak met tijd; lees Annemiek studeert elke zondag en heeft ook elke maand minimaal 3 volle en stevige online lesdagen, waarna het hoofd na dag 3 overstroomt van de input. Die uren had ik lichtelijk onderschat. Maar het fijne is, dat ik er al zo veel kan mee in de praktijk. Ben super blij met mijn keuze om gedurende 2 jaar een aanvullende opleiding te volgen. Ben graag in de tuin te vinden voor de zomervoorbereidingen. Ben niet vies van grof mannenwerk met de kärcher tot aan de tuin opleuken met onder andere mooie lampions. Geniet van ontwaken met koffie met krant inclusief het bijbehorende commentaar van mijn man die een andere krant leest. Ik houd van out of the box koken inclusief bijbehorende inkopen, van simpel koken tot uitpakken…. Houd ook van sporten, mijn minimum is 4 keer per week. Een goed live gesprek is altijd welkom en dagelijks het liefst minimaal één vette schaterlach…..Dat is echt geen probleem. Mijn glas is altijd half vol en eerlijk gezegd stroomt dat glas van mij vaak over van enthousiasme en positiviteit; heel fijn!!! Met de nodige valkkuilen die daar dan weer bij horen, maar goed daar word ik dan elk jaar weer een beetje wijzer van.

Maar ondanks dat ik weinig nodig heb, was een field lab van het Nationale Ballet zeker welkom in een klein vacuüm getrokken Nederland & ook een vriendin die kaartjes scoorde voor het EuroVisie Songfestival behoorde tot een dikke ……………..JAAAAA , dat gaan we doen. Weer eens normaal een dikke knuffel geven, want tuurlijk negatief getest; dat was geen verrassing  en dan is de voorbereiding inclusief het aftellen een feestje. Lees: Hallo kledingkast. Ja, die overvolle waarin alles op kleur hangt;  inclusief meer dan genoeg keuze uit hoge hakken en lippenstift matchende bij de nagellak en voor de dames onder ons ook de Dyson airwrap voor gave krullen!  Ben ook niet vies van chique & over de top en een galajurk op zijn tijd hoort er in mijn leven zeker bij.  Je moet er zelf een feestje van maken: grote en waardeer ook de kleine feestjes en de verrassende ontmoetingen in de galerie van kennissen en in de tuin van Bali in Beeld (aanrader!) Dus het was weer een feestje inclusief buiten eten op terras onder de heater. Inmiddels nog een Nationale Ballet voorstelling geboekt; weer lekker live….

Hoe goed ik ook alleen kan zijn en hoe weinig ik nodig heb… ,… daar werd ik dan eerlijk  gezegd toch ook weer heel blij van.

Samen beleven, delen & samen mooie herinneringen maken is ook belangrijk.

Komt mijn man door de bocht. Zullen we vliegtickets boeken, Annemiek.  JAAAAAAA! Heel goed idee en als de kogel door de kerk is, dan is die zeilboot weer zo geregeld in Griekenland!  Houd van zeilen, ankeren in rustige baaitjes en houd ook van het ruigere werk inclusief 3 meter hoge golven die in de boot slaan.  Mijn man geniet sowieso van samen zijn, veel wind, zon en zee & zeker ook van het feit dat ik .. echt alleen dan….  geen wedervraag stel,  maar zeilende direct uitvoer wat hij vraagt. Redelijk uniek in mijn geval, maar wel zo veilig en zo vormen we, zoals ook in het dagelijkse leven, een goed steady & uitgebalanceerd team dat ook gewaagd is aan elkaar.  Hij leest, begrijpt en handelt naar mijn dikke handleiding en ik begrijp wat jij nodig heeft en snap ook dat hij soms tegengas wenst en met een vette & charmante glimlach met duidelijke instructie krijg ik dat dan prima voor elkaar.

Nog dik twee maanden aftellen naar …………….zon, zee, liefst veel wind, dolfijnen, lekker eten en mooie haventjes en baaitjes, leuke ontmoetingen en vooral tijd met mijn man en even onze koppies leeg laten waaien! Want de voorpret is ook een luxe!!

Mei 2021